O nas

Klime Rosenstein - servis klimatskih in hladilnih naprav

Podjetje je nastalo leta 1990, z združitvijo znanja in dolgoletnih izkušenj iz področij montaže ter servisiranja klimatskih naprav. Našim strankam in partnerjem nudimo kvalitetne storitve na področju hlajenja, klimatizacije, prezračevanja, hladilne tehnike in trženja sistemov.

Osnovna dejavnost podjetja je montaža in servis klimatskih sistemov za splošno uporabo. Naše bogate izkušnje in specializacija pa segajo tudi na področje naprav za klimatizacijo računalniških prostorov, hlajenje tehnoloških procesov, internet strežnikov ter hlajenje elektro omar.


Zgodba našega podjetja

Ustanovitelj podjetja, Milan Rosenstein, se je pred 30 leti, po večletnih izkušnjah z delom v industriji malih gospodinjskih aparatov, odločil da se poda na samostojno podjetniško pot. Po začetnih korakih s popravili in servisiranjem klimatskih naprav, se je hitro odzval dogajanju na trgu, kjer je naraščala potreba po montaži in servisu klimatskih naprav. Po številnih izobraževanjih in pridobljenih izkušnjah na trgu se je podjetje specializiralo v dejavnost celostnega servisa hladilnih tehnik, klimatskih naprav in večjih hladilnih sistemov.

Danes, po 30 letih delovanja in mnogih izkušnjah iz področij montaže ter servisiranja klimatskih naprav, zaposlujemo 6 strokovnjakov in specializiranih mojstrov. Z ekipo zagotavljamo najvišjo kakovost storitev na področju hlajenja, klimatizacije, prezračevanja, hladilne tehnike in trženja sistemov ter sodimo med najbolj zanesljive in izkušene ponudnike tovrstnih storitev pri nas.

  • 1990 – Ustanovitev podjetja in začetek podjetniške poti
  • 1991 – Montaža ter servis prvih klimatskih naprav
  • 1995 – Specializacija v servis in montažo drugih hladilnih segmentov
  • 2000 – Ponudba celostnega servisa hladilnih tehnik in večjih hladilnih sistemov
  • 2016 – Podjetje zaposluje 6 strokovnjakov in mojstrov hladilne tehnike
  • 2020 – Znanje in izkušnje se prenašajo v drugi rod družine, ki skrbi, da dejavnost, z bogatimi izkušnjami in zanesljivimi storitvami, teče dalje.

EKSKLUZIVNI PREDSTAVNIK ZA SLOVENIJO

STULZ - PRECIZNA KLIMATIZACIJA

Poslanstvo

Našim naročnikom, partnerjem in kupcem želimo ponuditi storitve, podprte z najvišjo mero kakovosti in strokovnosti. Poštenost in individualen odnos sta najpomembnejši komponenti, zaradi katerih ohranjamo dolgoročni odnos z naročniki.

Vizija

V našem podjetju se zavzemamo za strokovnost, dostopnost in učinkovitost. Naša vizija je, da partnerjem ponudimo visokokakovostne rešitve na področju hladilne tehnike in sistemov in hkrati ohranimo individualen odnos ter posluh za stranko.

Partnerji in blagovne znamke, s katerimi sodelujemo

30-letna tradicija

Za zadovoljstvo naših strank skrbimo že od leta 1991 - skupno že 30 let.

Stalna dosegljivost

Našim strankam nudimo stalno dosegljivost 24/7, 356 dni v letu.

Lastna monterska ekipa

S strokovno usposobljeno montersko ekipo smo kos najzahtevnejšim projektom.

ARSO licenca

Smo pooblaščeni serviser z licenco Agencije Republike Slovenije za okolje (ARSO).